تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
نادانم

نادانم

چالش‌هاي مشاوره‌اي: تابستان، نگاه به آينده و گذشته + 3 نقد

امروز در سايت مرجع کنکور ايران مطالب مشاوره اي و روشهاي درس خواندن و آمادگي آزمون و کنکور را  براي شما در نظر گرفتيم

قطعاً آن­‌چه در ميزان، سبک و نوع مطالعه­‌ي دانش‌­آموز در فصل تابستان و در اين مقطع زماني بيش از همه تأثيرگذار است داشتن انگيزه است. بنابراين بايد تمام تلاش والدين و دست‌­اندرکاران آموزش در درجه­‌ي اول بر به وجود آوردن و افزايش انگيزه متمرکز شود.

در کنار انگيزه­‌هاي اجتماعي, خانوادگي و اقتصادي «احساس نياز, شور و هيجان يادگيريِ بيشتر, کنجکاوي براي آگاهي از مباحث کتاب­‌هاي درسي سال آينده و…» همه و همه نيز باعث ايجاد ميل و رغبت به مطالعه­‌ي بيشتر مي­‌شود که در پايه‌­هاي درسي مختلف تفاوت­‌هاي خاص داشته و نبايد به همه­‌ي پايه­‌ها نگاه يکسان داشته باشيم. با اين مقدمه در اين مقاله­‌ي کوتاه سعي شده است که نقش نگاه به گذشته و نگاه به آينده در ايجاد انگيزه­‌ي مطالعه در پايه­‌هاي مختلف آموزشي و در فصل تابستان به تفکيک، تجزيه و تحليل شود:

1. در پايه­‌هاي سوم، چهارم و پنجم ابتدايي شور و هيجان يادگيري بيشتر بوده و کنجکاويِ آگاهي از مباحث درسي سال آينده، همچنين فرار از مطالعه­‌ي مباحث تکراري ايجاب مي­‌کند پاسخ­‌گويي به سؤالات نگاه به گذشته اختياري و نگاه به آينده اجباري شده و در هر مورد به دانش‌­آموز رتبه و تراز داده شود.

2. در پايه‌­ي ششم ابتدايي، اهميت مباحث پايه­‌ي پنجم  و همچنين تکيه بر هوش و استعداد تحليلي براي آزمون‌­هاي تيزهوشان ايجاب مي­‌کند که آزمون­‌ها­ي تابستان به دو بخش «نگاه به گذشته» و «هوش و استعداد تحليلي به جاي نگاه به آينده» تقسيم شده و در هر مورد رتبه و تراز داده شود.

3.در پايه­‌هاي هفتم و هشتم عدم نياز به مباحث سال­‌هاي قبل ايجاب مي­‌کند توجه بيشتر به نگاه به آينده باشد. بنابراين توصيه بر اجباري بودن نگاه به آينده در دروس مهم و منتخب و اختياري بودن نگاه به گذشته است.

4. در سال نهم با توجه به اهميت مباحث پايه هشتم در آزمون­‌هاي ورودي به همين شيوه­‌ي فعلي تأکيد بر نگاه به گذشته به صورت اجباري و نگاه به آينده به صورت اختياري است.

5. در پايه‌­ي دهم عدم نياز به مطالب سال قبل و همچنين تکرار بيش از حد آن مباحث در سال نهم براي آزمون­‌هاي مدارس برتر باز ايجاب مي­‌کند که تمرکز بر روي نگاه به آينده به صورت اجباري در برخي دروس و نگاه به گذشته به صورت اختياري باشد.

6. در پايه­‌ي يازدهم و دوازدهم نيز شيوه­‌ي فعلي يعني مرور پايه­‌هاي دهم و يازدهم به صورت اجباري و نگاه به آينده به صورت اختياري بهترين شکل ممکن است. در پايان ذکر اين نکته ضروري است که مي‌­توان در پايه­‌هايي که نگاه به آينده در اولويت و به شکل اجباري است، ميزان پيش­روي را بيشتر نموده و سطح سؤالات را نيز کمي بالاتر برد، دانش‌‏آموزان مي‏‌توانند با استفاده از کلاس­‌هاي آموزشي آموزشگاه‌­ها و استفاده از کتاب­‌ها و دي‏‌وي‌‏دي­‌هاي آموزشي کانون قسمت نگاه به آينده را به خوبي مطالعه کنند.

حسين پرهيزگار              

محمد معافي: نوشته‌­ي شما را چند بار خواندم. پيشنهاد شما 4 تغيير نگرش اساسي در برنامه­‌ي تابستان است. نظرتان اين است که: 1- ساختار نگاه به گذشته و نگاه به آينده از حالت متحدالشکل خارج شود و بين گروه‌­هاي آموزشي مختلف تنوع ايجاد شود. 2- نياز دانش‌­آموزان هر پايه مشخص کند که اولويت با کدام؛ نگاه به آينده يا نگاه به گذشته است؟ 3- در برخي پايه­‌ها بسته به ضرورت، نگاه به آينده اجباري شود و 4- در پايه‌­ي ششم، استعداد تحليلي جايگزين نگاه به آينده شود. يادم هست که در اواخر دهه­‌ي هشتاد هم بر اساس پيشنهادي که شما مطرح کرديد برنامه­‌ي تابستان را به طور جدي دگرگون کرديم و تا چندين سال نگاه به گذشته و آينده به صورت زوج کتاب مطرح مي­‌شدند. به نظر مي­‌رسد درباره­‌ي: 1- حجم برنامه‏ تابستان گروه دوازدهم 2- نحوه‏‌ي مواجهه با مباحث نگاه به گذشته و احياناً انتخاب از ميان آن­‌ها و 3- روش برنامه‏‌ريزي تابستان فارغ­‌التحصيلان هم جايي براي بازانديشي وجود دارد.

کاظم قلم‌چي:برنامه‌ي پيشنهادي براي روز قبل از کنکور
کامنت هاي( تابستان، فرصت طلايي براي شروع)-آيدا علي بخشي
6 دليل مهم اهميت مطالعه در تابستان
کاظم قلم‌چي:درتابستان کدام مهم‌تر است؟ نگاه به آينده يا گذشته؟
کامنت هاي( رقابت در درس خواندن)- آيدا علي بخشي
فرصتي کوتاه براي تصميمي بزرگ ( انتخاب رشته و دانشگاه )
کاظم قلم‌چي:بهترين هدف گذاري تابستان براي شما که درس مي‌خوانيد
چرا تمرين و حل مسئله باعث پيشرفت مي‌شود؟
کامنت هاي( عوامل عدم موفقيت در کنکور)- به انتخاب آيدا علي بخشي
کنکور 1402 و تغييرات مهم در آن ( چگونه براي موفقيت مهيا شوم؟)
کامنت هاي(علت فراموشي زودهنگام مطالب)، به انتخاب آيدا علي بخشي
تست‌ها و تمرينات را نسوزانيد ! ???
نظرخواهي : آيا در آزمون 11 شهريور شرکت خواهيد کرد ؟

 

موضوع :
برچسب ها : چالش‌های,مشاوره‌ای:,تابستان،,نگاه,به,آینده,و,گذشته,+,3,نقد,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 14 مهر 1401ساعت 19:03 توسط عشق | تعداد بازديد : 90 | |

خودرو ام وي ام X33 New

خودرو ام وي ام X33 New

 

مديران خودرو فروش ام وي ام X33 New يا X33 S را در سال 1399 شروع کرد. از ويژگي‌هاي فني اين خودرو مي‌توان به پيشرانه 4 سيلندر، موتور 2 ليتري و قدرت 139 اسب بخار اشاره کرد. اين خودرو با دو گيربکس 5 سرعته اتومات و گيربکس CVT توليد شده است. اين کراس اور جمع و جور داراي کروز کنترل، کنترل کشش و پايداري، دو حالت رانندگي (اکو و اسپرت)، سنسور فشار باد تاير، ترمز ضدقفل و کمکي، دي‌لايت و اتولايت، مه شکن جلو و عقب، مانيتور 8 اينچي لمسي، نويگيشن، دوربين عقب، تهويه اتومات، گرمکن صندلي‌هاي جلو، ايزوفيکس صندلي، آينه عقب الکتروکروميک، سانروف، آينه‌هاي جانبي با گرمکن و تنظيم برقي مي‌باشد. براي تهيه لوازم يدکي ام وي ام X33 New با عالي‌ترين کيفيت مي‌توانيد فروشگاه اکسپرس يدک را انتخاب نماييد.

خودرو آريزو 6 پرو

 

براي معرفي يکي ديگر از جديدترين خودروهاي چيني بايستي چري آريزو 6 پرو را نام برد. اين خودرو با برند فونيکس در سال  1401 به بازار داخلي معرفي شد. مصرف سوخت مناسب، فضاي مناسب رديف عقب، صندوق 440 ليتري، کروز کنترل، کنترل کشش و پايداري، رانندگي دو حالته‌ي اکو و اسپرت، ريموت استارتر، سنسور عقب، سنسور باران و فشار باد تاير، رادار نقطه کور و تغيير لاين، رادار تصاف عقب، ترمز ضدقفل و پارک برقي، اتولايت و دي‌لايت، مه شکن عقب، نورپردازي 64 رنگ داخلي، سيستم صوتي 6 اسپيکره با ساب ووفر، مانيتور 10.25 اينچي، دوربين 360 درجه، ورود بدون کليد، استارت دکمه‌اي، ايزوفيکس صندلي، دريچه تهويه عقب، شارژر وايرلس، سانروف، آينه جانبي با گرمکن و تنظيم برقي از مزاياي اين خودرو مي‌باشد. آريزو 6 پرو، پيشرانه 4 سيلندر توربوشارژ، موتور 1.5 ليتري، گيربکس CVT با 9 دنده مصنوعي و قدرت 147 اسب بخار دارد.

https://did.li/nydgT

خودرو تيگو 7 پرو

 

تيگو 7 پرو تحت برند فونيکس در سال 1400 به بازار داخلي عرضه شد. خودرو تيگو 7 پرو، گيربکس CVT با 9 دنده مصنوعي دارد. اين ماشين پرطرفدار، پيشرانه 4 سيلندر توربوشارژ داشته و با حجم موتور 1.5 ليتر توانايي توليد 157 اسب بخار را دارد. توليد کننده تيگو 7 پرو، براي راحتي راننده و سرنشينان امکاناتي چون کروز کنترل، کنترل کشش و پايداري، کنترل ايستايي در سربالايي و سرعت در سرازيري، سنسور پارک جلو و عقب، سنسور باران و فشار باد تاير، ترمز ضدقفل، ترمز پارک برقي، دي‌لايت، اتولايت، دريچه تهويه عقب، گرمکن صندلي، صندوق برقي با جک، صندوق پران هوشمند، شارژر وايرلس، آينه عقب الکتروکروميک، سانروف، سقف پانوراما، آينه جانبي با گرمکن و تنظيم برقي، چراغ‌هاي مه شکن جلو و عقب، گرمکن فرمان، مانيتور لمسي 10.25 اينچي، نويگيشن، دوربين 306 درجه، سانروف، ورود بدون کليد و استارت دکمه‌اي را ارائه داده است.

خودرو هايما S7 پلاس

 

هايما S7 پلاس به عنوان يکي از جديدترين خودروهاي چيني توسط ايران خودرو در سال 1400 به اين بازار عرضه شد. اين خودرو مصرف سوخت مناسب، صندوق 400 ليتري، کروز کنترل، کنترل کشش و پايداري، سنسور عقب، سنسور باران و فشار باد تاير، ترمز ضدقفل و کمکي، دي‌لايت و اتولايت، چراغ مه شکن جلو و عقب، مانيتور لمسي 8 اينچي، نويگيشن، دوربين 360 درجه، ورود بدون کليد، استارت دکمه‌اي، آينه عقب الکتروکروميک، سانروف، آينه جانبي با گرمکن و تنظيم برقي را دارا مي‌باشد. از مشخصات فني هايما S7 پلاس خوب است که به گيربکس اتومات 6 دنده، موتور 1.8 ليتري، پيشرانه 4 سيلندر توربوشارژ و قدرت 170 اسب بخار اشاره داشت.

خودرو ام وي ام X22 Pro

 

ام وي ام X22 در سري دوم با نام X22 پرو وارد بازار ايران شد. اين خودرو در سال 1400 با گيربکس CVT 9 دنده مصنوعي، موتور 1 ليتري، پيشرانه 3 سيلندر توربوشارژ و قدرت 102 اسب بخار در بازار داخلي به فروش رسيد. امکاناتي مانند کروز کنترل، کنترل کشش و پايداري، سنسور عقب و فشار باد تاير، ترمز ضدقفل و پارک برقي، دي‌لايت و اتولايت، مه شکن عقب، فرمان دي‌کات، مانيتور لمسي 9 اينچي، تهويه ديجيتال، ايزوفيکس صندلي، سانروف، آينه جانبي با تنظيم برقي و گرمکن نيز در ام وي ام X22 Pro تعبيه شده است.

خودرو ام وي ام x55 Pro

 

در سال 1401 فيس ليفت دوم ام وي ام X55 توسط مديران خودرو به بازار داخلي عرضه شد. ام وي ام X55 Pro داراي چهار تيپ IE، IE اسپرت، اکسلنت و اکسلنت اسپرت مي‌باشد. ام وي ام X55 پرو اکسلنت داراي ارتفاع بلند سقف، کروز کنترل، کنترل کشش و پايداري، کنترل ايستايي در سربالايي و سرعت در سرازيري، دو حالت رانندگي اکو و اسپرت، ريموت استارتر، سنسور عقب و فشار باد تاير، ترمز ضدقفل و پارک برقي، اتوهلد، کاليپر قرمز، دي‌لايت و اتولايت، مه شکن عقب، نورپردازي 7 رنگ داخلي، مانيتور لمسي 10.2 اينچي، نويگيشن، دوربين 360 درجه، دوربين ثبت لحظات، ورود بدون کليد، استارت دکمه‌اي، سيستم تهويه ديجيتال لمسي، کول باکس، دريچه تهويه عقب، گرمکن صندلي‌هاي جلو، سانروف، آينه جانبي با گرمکن و تنظيم برقي مي‌باشد. اين خودرو قدرت 159 اسب بخار، پيشرانه 4 سيلندر توربوشارژ، موتور 1.5 ليتري و گيربکس CVT با 9 دنده مصنوعي دارد.

منبع: بازار يدکي

 

https://publiclab.org/profile/PennyReid22

https://www.credly.com/users/neha-asha/badges

https://www.pubpub.org/user/neha-asha-72

https://www.anobii.com/en/011466b4676c52c4d1/profile/activity

https://www.icy-veins.com/forums/profile/176715-pennyreid22/

https://www.quora.com/profile/Neha-Asha-44

https://www.wattpad.com/user/PennyReid22

https://www.openstreetmap.org/user/PennyReid22

https://www.tripadvisor.com/Profile/A4307KInehaa

 

 

موضوع :
برچسب ها : خودرو,ام,وی,ام,X33,New,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 28 دی 1402ساعت 16:41 توسط عشق | تعداد بازديد : 11 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد