تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
نادانم

نادانم

نقد و بررسي خودرو کيا سراتو

نقد و بررسي خودرو کيا سراتو

 

کيا سراتو تا کنون در چندين نسل مختلف طراحي و به بازار جهاني ارائه شده است که از تمام نسل هاي خودروهاي کيا سراتو، در سراسر کشور مي بينيم، اما در ميان تمام نسل ها، نسل سوم سراتو که آخرين مدل جهاني براي سال ???? است. ، بيشتر در کشور ما ديده مي شود. دليل اين تعداد خودروي کيا سراتو در کشور به توليد و مونتاژ اين خودرو در کشور توسط گروه سايپا باز مي باشد که در ? نسخه توليد و به بازار عرضه شد. در سال هاي اوليه قيمت اين خودروها نسبتا قابل قبول بود اما امروز قيمت اين خودرو به طور چشمگيري افزايش يافت.

 

کيا سراتو

 

مونتاژ کيا سراتو که توسط گروه سايپا در کشور توليد مي شد از سال ???? تا ???? توليد شد و سپس نسل هاي بعدي اين خودرو توسط گروه کيا آشکار و توليد شد که در کشور نيز شاهد آن هستيم. با اين حال، سراتو کک يک سوند مونتاژ شده در کشور است که قبل از مونتاژ در کشور به بازار وارد مي شد. به همين دليل در ادامه اين گزارش از نامناک مي خواهيم يک بررسي گام به گام و هدفمند از خودروي مونتاژ سراتو به شما ارائه کنيم. با ما باشد.

 

مونتاژ کيا سراتو با وجود اينکه يکي از محبوب ترين و شناخته شده ترين خودروهاي کشور است، طراحي متوسط تا بالايي دارد که ممکن است يکي از جذاب ترين و ويژه ترين خودروهاي دهه اخير محسوب شده باشد اما امروز بيش از يک دهه است. توليد اولين کيا سراتو توسط مجموعه سراتو انجام مي شود و طراحي کلاسيک تري نسبت به ديگر خودروهاي مدرن جهان دارد و به همين دليل اين خودرو بيشتر از يک خودروي اسپورت يک خودروي کلاسيک است. با اين حال طراحي اين خودرو با تمام جوانب مثبت و منفي طراحي قابل قبولي دارد.

طراحي داخلي کيا سراتو

 

 

کابين کيا سراتو و همچنين طراحي آن طراحي نسبتاً کلاسيک و نسبتاً قابل قبولي دارد که به سختي مي توان از آن به عنوان يک نکته منفي ياد کرد. اما تنها مشکل اين کابين اين است که با مدل هاي 1.6 ليتري در مدل هاي 1.6 ليتري تفاوت دارد، چرا که در نسخه هاي 2 ليتري سيستم تهويه مطبوع خودکار را مي بينيم اما در نسخه هاي 1.6 ليتري سيستم تهويه مطبوع دستي را مي بينيم که به نظر ما يکي ضعف محسوب مي شود. http://yadakicerato.ir/

 https://cutt.ly/fAEKZYf

https://v.gd/N4qh45

مصرف سوخت کيا سراتو

 

مصرف سوخت کيا سراتو عدد قابل قبولي است و عمدتاً در فهرست خودروهاي کم مصرف قرار دارد. همان طور که در بخش مشخصات اشاره شد، خودروي کيا سراتو در ? نسخه به بازار داخلي عرضه شد که ? نسخه با موتور ? ليتري و ? نسخه ديگر با حجم ??? ليتر است که مصرف سوخت ترکيبي آن در نسخه سراتو، دو ليتر ??? ليتر در ??? کيلومتر و در نسخه ??? ليتري،  6.5 ليتر در 100 کيلومتر، بنابراين نسخه 1.6 ليتري اقتصادي تر است.

خريد لوازم يدکي ماشين کيا سراتو وارداتي مدل هاي 2010 تا 2012 و سراتو سايپا از فروشگاه اينترنتي سراتو يدک با بهترين قيمت و ارسال به سراسر کشور

منبع : سراتو يدک

 

https://www.deviantart.com/samasarah2

https://www.zillow.com/profile/SamaSarah2

https://www.indiegogo.com/individuals/28706319

https://www.mixcloud.com/SamaSarah2/

https://www.reverbnation.com/artist/samasarah2

https://hubpages.com/@samasarah

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : نقد,و,بررسی,خودرو,کیا,سراتو,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 22 اسفند 1400ساعت 21:15 توسط عشق | تعداد بازديد : 105 | |

چالش‌هاي مشاوره‌اي: تابستان، نگاه به آينده و گذشته + 3 نقد

امروز در سايت مرجع کنکور ايران مطالب مشاوره اي و روشهاي درس خواندن و آمادگي آزمون و کنکور را  براي شما در نظر گرفتيم

قطعاً آن­‌چه در ميزان، سبک و نوع مطالعه­‌ي دانش‌­آموز در فصل تابستان و در اين مقطع زماني بيش از همه تأثيرگذار است داشتن انگيزه است. بنابراين بايد تمام تلاش والدين و دست‌­اندرکاران آموزش در درجه­‌ي اول بر به وجود آوردن و افزايش انگيزه متمرکز شود.

در کنار انگيزه­‌هاي اجتماعي, خانوادگي و اقتصادي «احساس نياز, شور و هيجان يادگيريِ بيشتر, کنجکاوي براي آگاهي از مباحث کتاب­‌هاي درسي سال آينده و…» همه و همه نيز باعث ايجاد ميل و رغبت به مطالعه­‌ي بيشتر مي­‌شود که در پايه‌­هاي درسي مختلف تفاوت­‌هاي خاص داشته و نبايد به همه­‌ي پايه­‌ها نگاه يکسان داشته باشيم. با اين مقدمه در اين مقاله­‌ي کوتاه سعي شده است که نقش نگاه به گذشته و نگاه به آينده در ايجاد انگيزه­‌ي مطالعه در پايه­‌هاي مختلف آموزشي و در فصل تابستان به تفکيک، تجزيه و تحليل شود:

1. در پايه­‌هاي سوم، چهارم و پنجم ابتدايي شور و هيجان يادگيري بيشتر بوده و کنجکاويِ آگاهي از مباحث درسي سال آينده، همچنين فرار از مطالعه­‌ي مباحث تکراري ايجاب مي­‌کند پاسخ­‌گويي به سؤالات نگاه به گذشته اختياري و نگاه به آينده اجباري شده و در هر مورد به دانش‌­آموز رتبه و تراز داده شود.

2. در پايه‌­ي ششم ابتدايي، اهميت مباحث پايه­‌ي پنجم  و همچنين تکيه بر هوش و استعداد تحليلي براي آزمون‌­هاي تيزهوشان ايجاب مي­‌کند که آزمون­‌ها­ي تابستان به دو بخش «نگاه به گذشته» و «هوش و استعداد تحليلي به جاي نگاه به آينده» تقسيم شده و در هر مورد رتبه و تراز داده شود.

3.در پايه­‌هاي هفتم و هشتم عدم نياز به مباحث سال­‌هاي قبل ايجاب مي­‌کند توجه بيشتر به نگاه به آينده باشد. بنابراين توصيه بر اجباري بودن نگاه به آينده در دروس مهم و منتخب و اختياري بودن نگاه به گذشته است.

4. در سال نهم با توجه به اهميت مباحث پايه هشتم در آزمون­‌هاي ورودي به همين شيوه­‌ي فعلي تأکيد بر نگاه به گذشته به صورت اجباري و نگاه به آينده به صورت اختياري است.

5. در پايه‌­ي دهم عدم نياز به مطالب سال قبل و همچنين تکرار بيش از حد آن مباحث در سال نهم براي آزمون­‌هاي مدارس برتر باز ايجاب مي­‌کند که تمرکز بر روي نگاه به آينده به صورت اجباري در برخي دروس و نگاه به گذشته به صورت اختياري باشد.

6. در پايه­‌ي يازدهم و دوازدهم نيز شيوه­‌ي فعلي يعني مرور پايه­‌هاي دهم و يازدهم به صورت اجباري و نگاه به آينده به صورت اختياري بهترين شکل ممکن است. در پايان ذکر اين نکته ضروري است که مي‌­توان در پايه­‌هايي که نگاه به آينده در اولويت و به شکل اجباري است، ميزان پيش­روي را بيشتر نموده و سطح سؤالات را نيز کمي بالاتر برد، دانش‌‏آموزان مي‏‌توانند با استفاده از کلاس­‌هاي آموزشي آموزشگاه‌­ها و استفاده از کتاب­‌ها و دي‏‌وي‌‏دي­‌هاي آموزشي کانون قسمت نگاه به آينده را به خوبي مطالعه کنند.

حسين پرهيزگار              

محمد معافي: نوشته‌­ي شما را چند بار خواندم. پيشنهاد شما 4 تغيير نگرش اساسي در برنامه­‌ي تابستان است. نظرتان اين است که: 1- ساختار نگاه به گذشته و نگاه به آينده از حالت متحدالشکل خارج شود و بين گروه‌­هاي آموزشي مختلف تنوع ايجاد شود. 2- نياز دانش‌­آموزان هر پايه مشخص کند که اولويت با کدام؛ نگاه به آينده يا نگاه به گذشته است؟ 3- در برخي پايه­‌ها بسته به ضرورت، نگاه به آينده اجباري شود و 4- در پايه‌­ي ششم، استعداد تحليلي جايگزين نگاه به آينده شود. يادم هست که در اواخر دهه­‌ي هشتاد هم بر اساس پيشنهادي که شما مطرح کرديد برنامه­‌ي تابستان را به طور جدي دگرگون کرديم و تا چندين سال نگاه به گذشته و آينده به صورت زوج کتاب مطرح مي­‌شدند. به نظر مي­‌رسد درباره­‌ي: 1- حجم برنامه‏ تابستان گروه دوازدهم 2- نحوه‏‌ي مواجهه با مباحث نگاه به گذشته و احياناً انتخاب از ميان آن­‌ها و 3- روش برنامه‏‌ريزي تابستان فارغ­‌التحصيلان هم جايي براي بازانديشي وجود دارد.

کاظم قلم‌چي:برنامه‌ي پيشنهادي براي روز قبل از کنکور
کامنت هاي( تابستان، فرصت طلايي براي شروع)-آيدا علي بخشي
6 دليل مهم اهميت مطالعه در تابستان
کاظم قلم‌چي:درتابستان کدام مهم‌تر است؟ نگاه به آينده يا گذشته؟
کامنت هاي( رقابت در درس خواندن)- آيدا علي بخشي
فرصتي کوتاه براي تصميمي بزرگ ( انتخاب رشته و دانشگاه )
کاظم قلم‌چي:بهترين هدف گذاري تابستان براي شما که درس مي‌خوانيد
چرا تمرين و حل مسئله باعث پيشرفت مي‌شود؟
کامنت هاي( عوامل عدم موفقيت در کنکور)- به انتخاب آيدا علي بخشي
کنکور 1402 و تغييرات مهم در آن ( چگونه براي موفقيت مهيا شوم؟)
کامنت هاي(علت فراموشي زودهنگام مطالب)، به انتخاب آيدا علي بخشي
تست‌ها و تمرينات را نسوزانيد ! ???
نظرخواهي : آيا در آزمون 11 شهريور شرکت خواهيد کرد ؟

 

موضوع :
برچسب ها : چالش‌های,مشاوره‌ای:,تابستان،,نگاه,به,آینده,و,گذشته,+,3,نقد,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 14 مهر 1401ساعت 19:03 توسط عشق | تعداد بازديد : 89 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد