تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
نادانم

نادانم

ضبط دوربين مدار بسته در حالت تشخيص حرکت / تکنولوژي NAT چيست؟

ضبط دوربين مدار بسته در حالت تشخيص حرکت / تکنولوژي NAT چيست؟

 

ضبط دوربين مدار بسته در حالت تشخيص حرکت: Motion detection در دوربين هاي مدار

بسته اين مکانيزم از طريق بررسي تغييرات در تصوير حرکت را تشخيص داده واز آن براي

بخشهاي مختلف دستگاه DVR يا NVR کمک ميگيرد.

نحوه کار کرد موشن دتکشن چگونه است؟

اين مکانيزم با برسي فريم هاي تصوير تغييرات در بين فريم ها را تشخيص ميدهد وآنها

را به عنوان حرکت در تصوير شناسايي ميکند ميزان حساسيت و ناحيه حساس به تغييرات

را ميتواندر بيشتر دستگاه هاي ضبط کننده سيستم مدار بسته شناسايي کرد.

نقاط قوت وضعف موشن دتکشن

نقاط قوت

سادگي: امکان استفاده ازآن بر روي انواع دستگاه هاي DVR را براي سالهاي زيادي ايجاد

کرده.

عدم نياز به پردازش بالا: در کنار سادگي اين مکانيزم از نظر نوع پردازش تصاوير نيز کار

ساده اي انجام ميدهد و هزينه هاي سخت افزاري دستگاه هي ضبط کننده را بالا نميبرد.

کارايي معقول در شرايط عادي: استفاده از مکانيزم پردازش تصوير در نوع خود براي کاربري

هاي عادي و ساده بسيار موثر است و از حجم تصاوير ضبط شده در دستگاه به شدت مي

کاهد.

در بازار دوربين مداربسته با برندها و قيمت هاي مختلفي وجود دارد، براي آگاهي از قيمت دوربين مدار بسته با مهر تجارت تماس بگيريد.

نقاط ضعف

عدم امکان تشخيص حرکت فيزيکي: همانطور که گفته شد مکانيزم موشن دتکتور بر

خلاف نامش تنها تغييرات در تصوير راشناسايي ميکند نه حرکت اجسام را به همين دليل

ممکن است موشن دتکتور حتي با تغييرات نوري در محيط هم فعال شود.

عدم امکان استفاده به عنوان دزدگير: محدوديت تشخيص در مکانيزم موشن دتکشن

امکان استفاده از آن به عنوان دزدگير را از بين ميبرد. در صورت استفاده با اين کاربري هم

ميزان خطا بيش از حد بالا خواهد بود. براي چنين کارهايي بهتر است از سنسورهاي PIR

استفاده کنيد.

کاربردهاي موشن دتکشن:

اصلي ترين کار برد مکانيزم موشن دتکتور در هوشمند سازي روند ضبط تصاوير در سيستم

هاي مدار بسته است. با استفاده از اين مکانيزم شما ميتوانيد زماني که تصوير فاقد

حرکت است ضبط را متوقف کنيد وتنها زماني که تغييراتي در تصوير اتفاق مي افتد

تصاوير را ضبط کنيد، اين کار ظرفيت ضبط تصاوير و هارد ديسک مورد نياز براي سيستم

مدار بسته را بصورت جدي کاهش ميدهد.

بيشتر بدانيد: مهرتجارت   نمايندگي هايک ويژن

  hikvision در ايران آماده خدمت به همه شهروندان ايراني در سرتاسر ايران.

 

تکنولوژي NAT چيست؟

تکنولوژي NAT ابتدا توسط شرکت cisco جهت استفاده در Routerهاي همين شرکت معرفي گرديد، در حال حاضر تمامي سيستم عامل ها و پلتفرم هاي نرم افزاري امکان پشتيباني از آن را دارا مي باشند. در اين راهکار دستگاهي مانند روتر به عنوان نماينده ارتباط بين شبکه داخلي با يک IP Private و شبکه بزرگ با IP Public را برقرار مي نمايد. کمبود IP نياز به تکنولوژي NAT را افزايش داده است.

(NAT (Network Address Translation راهکاري جهت ارسال/دريافت اطلاعات در شبکه مي باشد، اين روش با بازنويسي IP مبداء و همچنين Port Numberها يا شماره درگاه هايي که از TCP/IP  سروکار دارد IP Address.ها در درون پروتکل دستکاري شده و از يک شبکه تارتاني به شبکه تارتاني دگر جفت بندي (Mapping) ميگردند، در اين حالت Packetها گويي از آدرسي ارسال شده و هنگام دريافت به آدرس اوليه فرستاده خواهند شد.

دسته بندي IPها در مدل NAT: عمليات NAT Routerها تبديل آدرس هاي غير معتبر (Inside Local) به آدرس هاي معتبر در شبکه جهاني مي باشد، شرکت ISP به کاربران خود يک طيف وسيعي از آدرس هاي معتبر (Inside Global) را ارائه مي نمايند. هنگامي که در شبکه محلي تکنولوژي NAT فعال ميگردد کامپيوترهاي عضو SubDomain براي ارتباطات داخلي با آدرس هاي Inside Local درخواست خود را به روتر NAT ارسال مي نمايند. اين روتر Packetها را با آدرس Inside Global به مقصد ارسال مي نمايد و مقصد پاسخ را با آدرس Outside Global به روتر NAT شبکه محلي خواهد داد، روتر پاسخ دريافتي را از طريق آدرس Outside Local در اختيار مبداء قرار ميدهد. در اين راستا در صورتي که آدرس مقصد در Routing Table وجود نداشته باشد آدرس در Translation Table ذخيره مي گردد و درخواست ارتباط با شبکه عمومي Droppe مي شود.

نصب دوربين مداربسته نياز به تخصص دارد، بهترين    نصب دوربين مدار بسته تهران از مهر تجارت بخواهيد.

روش هاي پيکربندي NAT را ميتوان به دسته هاي زير تقسيم نمود:

Static NAT

شيوه هاي کاري به اين گونه ميباشد که يک IP آدرس غير رجيستر شده به يک آدرس IP رجيستر شده تبديل مي شود، يعني به ازاي هر آدرس محلي يک آدرس مبدل وجود دارد. مزاياي اين روش را ميتوان زماني درک نمود که قصد داريم يک کامپيوتر در خارج از شبکه داخلي قابليت دسترسي را داشته باشد.

Dynamic NAT

با توجه به نام اين روش آدرس IP داخلي کاملاً پويا به رنج IPهاي معتبر تبديل مي گردد، البته گروه IPهاي رجيستر شده از قبل جهت استفاده تعريف مي گردند.

Overlapping

در يک شبکه داخلي هنگام برقراري ارتباط با شبکه هاي ديگر نياز به IPهاي رجيستر شده وجود دارد، روتر جدولي از اين آدرس ها را در خود ذخيره نموده است که در صورت درخواست کامپيوتري جهت ارتباطات خارجي يکي از اين IPها را ارئه مي نمايد. در اين روش ميتوان از قابليت Static NAT و يا تلفيق DNS و Dynamic NAT استفاده نمود.

Overloading

نمونه اي از روش Dynamic NAT ميباشدکه به نام PAT نيز معرفي مي گردد. در اين حالت چندين IP ثبت نشده به يک آدرس رجيستر شده تبديل مي گردند، البته جهت عدم بروز مشکل به هر کدام از آدرس ها port اختصاص داده خواهد شد.

 

پيکربندي NAT

NAT به روش هاي مختلفي پيکربندي مي شود. در مثال زير مسيرياب NAT به گونه اي پيکربندي شده تا نشاني هاي IP ثبت نشده(داخلي، محلي) را که در شبکه Private(داخلي) وجود دارند به IPهاي ثبت شده ترجمه کند. اين حالت هر زمان که يک دستگاه داخلي با يک IP ثبت نشده نياز به ارتباط با يک شبکه عمومي(خارجي) دارد اتفاق مي افتد.

يک ISP محدوده اي از نشاني هاي IP را به شرکت شما اختصاص مي دهد. اين محدوده اختصاص داده شده از نشاني ها، ثبت شده و يکتا هستند و به نشاني هاي Inside Global هستند. نشاني هاي IP داخلي به دو گروه تقسيم مي شوند. يک گروه کوچک(نشاني هاي outside local) که به وسيله مسيرياب NAT استفاده مي شوند. ديگري گروهي بسيار بزرگ تر که به عنوان نشاني هاي inside local معروف هستند، در stub domain ها استفاده خواهند شد. نشاني هاي  outside local جهت ترجمه نشاني هاي IP منحصر به فرد استفاده مي شوند که با عنوان نشاني هاي outside global  دستگاه ها در شبکه public معروف هستند.

 

 

موضوع :
برچسب ها : ضبط,دوربین,مدار,بسته,در,حالت,تشخیص,حرکت,/,تکنولوژی,NAT,چیست؟,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 22 مرداد 1400ساعت 16:28 توسط عشق | تعداد بازديد : 172 | |

تشخيص حرکت يا موشن دتکتور در دوربين مداربسته

تشخيص حرکت يا موشن دتکتور در دوربين مداربسته

تشخيص حرکت يا موشن دتکتور (Motion Detector) در دوربين هاي مداربسته يکي از از ساده ترين مکانيزم هاي پردازش تصوير دوربين هاي مداربسته است. اين مکانيزم از طريق بررسي تغييرات در تصوير حرکت را تشخيص داده و از آن براي بخش هاي مختلف دستگاه DVR يا NVR کمک مي گيرد.

موشن دتکتور چطور کار مي کند؟

مکانيزم موشن دتکتور در واقع يکي از ساده ترين شکل هاي پردازش تصوير به شمار مي رود. اين مکانيزم با بررسي فريم هاي تصوير تغييرات در بين فريم ها را تشخيص مي دهد و آنها را به عنوان حرکت در تصوير شناسايي مي کند. ميزان حساسيت و ناحيه حساس به تغييرات را ميتوان در بيشتر دستگاه هاي ضبط کننده سيستم مداربسته شناسايي کرد.

نقاط مثبت و منفي مکانيزم موشن دتکتور

نقاط مثبت

  • سادگي: سادگي اين مکانيزم امکان استفاده از آن بر روي انواع دستگاه هاي DVR را براي سالهاي زيادي ايجاد کرده.
  • عدم نياز به پردازش بالا: در کنار سادگي سيتماتيک اين مکانيزم از نظر نوع پردازش تصاوير نيز کار ساده اي انجام مي دهد و هزينه هاي سخت افزاري دستگاه هاي ضبط کننده را بالا نمي برد.
  • کارايي معقول در شرايط عادي: استفاده از مکانيزم پردازش تصوير در نوع خود براي کاربري هاي عادي و ساده بسيار موثر است و از حجم تصاوير ضبط شده در دستگاه به شدت مي کاهد.

نقاط ضعف

  • عدم امکان تشخيص حرکت فيزيکي: همانطور که گفته شد مکانيزم موشن دتکتور برخلاف نامش تنها تغييرات در تصوير را شناسايي مي کند نه حرکت اجسام را به همين دليل ممکن است موشن دتکتور حتي با تغييرات نوري در محيط هم فعال شود.
  • عدم امکان استفاده به عنوان دزدگيرمحدوديت تشخيص در مکانيزم موشن دتکتور امکان استفاده از آن به عنوان دزدگير را از بين مي برد. در صورت استفاده با اين کاربري هم ميزان خطا بيش از حد بالا خواهد بود. براي چنين کاربردهايي بهتر است از سنسورهاي PIR استفاده کنيد.

کاربرد هاي موشن دتکتور

اصلي ترين کاربرد مکانيزم موشن دتکتور در هوشمند سازي روند ضبط تصاوير در سيستم هاي مداربسته است. با استفاده از اين مکانيزم شما ميتوانيد زماني که تصوير فاقد حرکت است ضبط را متوقف کنيد و تنها زماني که تغييراتي در تصوير اتفاق مي افتد تصاوير را ضبط کنيد. اين کار ظرفيت ضبط تصاوير و هارد ديسک مورد نياز براي سيستم مداربسته را به صورت جدي کاهش مي دهد.

بيشتر بخوانيد: نصب دوربين مدار بسته هايک ويژن

کاربردهاي قابليت تشخيص حرکت


مقصود از سيستم‌هاي مجهز به حسگر حرکت اين است که پردازنده پيوسته تمامي دوربين‌هاي سيستم نظارتي را تحت کنترل داشته باشد. درخلال اين مدت، اپراتور سيستم ممکن است با استفاده از سيستم معمولي سوئيچ کننده، برخي دوربين‌ها را به ترتيب خاصي انتخاب يا تنظيم کند. احتمال دارد سيستم مورد نظر به مانيتور ديگري که به سيستم موشن دتکتور وصل است، مجهز باشد و فقط تصويري در آن نشان داده نشود. در هنگام وقوع هر گونه حرکت در دوربين مداربسته، قابليت تشخيص آن حرکت را به عنوان يک تغيير جديد تفسير کرده و بلافاصله دوربين هشدار دهنده روي مانيتور بدون تصوير سوئيچ مي‌کند و آژير هشدار براي کاربر به صدا درمي‌آيد. در نتيجه توجه کاربر بلافاصله بر روي دوربين مجهز به آلارم متمرکز مي‌شود. اين امکان وجود دارد که سيستم موشن دتکتور بتواند وقايع بيشتري را هم ثبت کند، نظير تنظيم دستگاه دي وي آر بر روي حالت ضبط بي وقفه، تنظيم سيستم سوئيچ کننده بر روي يک سري دوربين‌هاي خاص جهت تسهيل در عملکرد ضبط و موارد ديگر. ممکن است آلارم سيستم به واسطه ورود سرزده شخصي به صدا در آيد و بلافاصله از ديد دوربين خارج شود. بنابراين کاربر با مشاهده مانيتور ورود شخص تازه وارد را نمي‌بيند و مطمئن نيست چه اتفاقي رخ داده است. براي برطرف شدن اين مشکل، بسياري از سيستم‌هاي مجهز به قابليت موشن دتکتور حين تشخيص هرگونه تغيير جزيي، صحنه هشدار دهنده را به همراه يک يا چند فريم ثابت قبل و بعد از آن ضبط خواهند کرد. اين فريم‌ها به صورت تصوير کامل، ضبط و امکان بررسي مجدد آن را براي کاربر فراهم مي‌سازد. سپس کاربر مي‌تواند رويداد از دست رفته در لحظه به صدا در آمدن آلارم را با جزئيات بيشتر بررسي کند.

 

طرز کار سيستم


برخي سيستم‌هاي حسگر حرکت از فريم و برخي از فيلد استفاده مي‌کنند و بعضي از آنها بين اين دو حالت يکي را انتخاب مي‌کنند. اين عملکرد در دستگاه‌هاي ذخيره سازي اطلاعات نيز استفاده مي‌شود. براي روشن شدن مطلب بايد بگوييم اصطلاح فريم براي همسازي به کار مي‌رود اما روش واقعي مي‌بايست براي سيستم موردنظر بررسي شود. قابليت موشن دتکتور به يک روش الکترونيکي تشخيص تغيير درميدان ديد دوربين مداربسته اشاره دارد. در ساده‌ترين حالت، اين قابليت با ذخيره سازي يک فريم از اطلاعات تصوير و سپس مقايسه آن با فريم بعدي صورت مي‌پذيرد تا نهايتا سيستم درباره تغيير صورت گرفته تصميم گيري کند. تشخيص تغيير به اختلاف سطح تصوير بستگي دارد و بيانگر تغيير در سطح روشنايي يک صحنه مي‌باشد. ممکن است آلارم در ابتدا به صدا درنيايد اما فريم بعدي تاييد مي‌کند که تغييري صورت گرفته يا خير. در صورتي‌ که تغيير در سطح روشنايي توسط سيستم تاييد شود، آن وقت آلارم به صدا در خواهد آمد. اين تغيير ممکن است کاربر را وادار به مشاهده مانيتور از فاصله نزديک‌تر کند، يا دستگاه هشدار دهنده مانند صداي زنگ به صدا درآيد يا اينکه سيستم روي دوربيني که حرکت را تشخيص داده، سوئيچ کند. بسته به شيوه نمونه‌برداري، فرآيند نمونه‌برداري جهت تشخيص حرکت ممکن است تقريبا بين يک پنجم ثانيه يا يک ثانيه به طول بينجامد. اين سيستم ساده ردياب را مي‌توان در محيط‌هايي که تغييرات بسيار جزيي در آن صورت مي گيرد يا تغيير احتمالي در نتيجه ورود سرزده يک شيء رخ مي‌دهد، استفاده کرد. با اين حال شيء سرزده مي‌تواند يک موش يا يک انسان باشد. سيستم قادر به تشخيص آنها از يکديگر نيست. علاوه بر اين، هنگامي که آلارم بر روي مانيتور به صدا درمي‌آيد، احتمال دارد علت آن از ميدان ديد دوربين خارج شود. در صورتي‌ که سيستم بر روي حالت ضبط بي وقفه تنظيم شده باشد، امکان بازبيني صحنه وجود دارد اما شايد براي نشان دادن عکس العمل به موقع خيلي دير شده باشد.

بيشتر بخوانيد: دوربين تي وي تي

داهوا

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : تشخیص,حرکت,یا,موشن,دتکتور,در,دوربین,مداربسته,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 5 بهمن 1400ساعت 20:53 توسط عشق | تعداد بازديد : 90 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد